6999756151 Αγγελίδη 6, Ρόδος elzaharayman23@gmail.com
hero image
Facebook
 
     
     
     
  ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ & ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΚΤΙΡΙΩΝ
AYMAN ELZAHAR | Οικοδομικές Εργασίες Ρόδος


Η κατασκευή ή ανακαίνιση ενός σπιτιού ή μιας επαγγελματικής στέγης είναι μία διαδικασία που συχνά προκαλεί άγχος ή αβεβαιότητα στους ιδιοκτήτες, επειδή δεν γνωρίζουν ποιες επεμβάσεις πρέπει να γίνουν, ώστε να καλύψουν αποτελεσματικότερα τις ανάγκες τους.

Αν λοιπόν θέλετε να αποφύγετε το άγχος, η επιχείρησή μας “AYMAN ELZAHAR” η οποία βρίσκεται στην Ρόδο, μπορεί να σας προσφέρει ολοκληρωμένες και εγγυημένες υπηρεσίες για την κατασκευή κάθε κτιρίου καθώς και για μία ολική ανακαίνιση υφιστάμενου κτιρίου.

Με συνέπεια και επαγγελματισμό μπορούμε να κατασκευάσουμε κάθε κτίριο αλλά και να ανακαινίσουμε πλήρως ή εν μέρη των χώρο σας στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Μπορούμε να αναλάβουμε την κατασκευή και την ανακαίνιση της οικίας, του εξοχικού σας ή του επαγγελματικού σας χώρου καθώς και την ανακαίνιση τμήματος του κτιρίου σας, όπως την ανακαίνιση μπάνιου, κουζίνας, σαλονιού και κάθε δωματίου.
 
     
     
     
 
 
 
 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
  Χτισίματα - Γκρεμίσματα
  Σοβατίσματα
  Ελαιοχρωματισμούς
  Υδραυλικές Εργασίες
  Ηλεκτρολογικές εργασίες
  Τοποθετήσεις Πλακιδίων & Μαρμάρων
  Ξυλουργικές Εργασίες
  Κατασκευές Γυψοσανίδας
  Μεταλλικές Κατασκευές
  Αλουμινοκατασκευές
 
..και οποιαδήποτε άλλη εργασίες επιθυμείτε για την ολοκληρωτική κατασκευή ή ανακαίνιση της οικίας ή του επαγγελματικού σας χώρου.
 
 
 
 
Συνεργαζόμενοι με τους καλύτερους και εξειδικευμένους τεχνίτες, μπορούμε να καλύψουμε μία μεγάλη γκάμα υπηρεσιών για την σωστή κατασκευή ή ολοκληρωτική ανακαίνιση του κτιρίου σας.

Με διαρκή ενημέρωση για τις σύγχρονες τάσεις στο χώρο της κατασκευής - ανακαίνισης και χρησιμοποιώντας εγγυημένα ποιοτικά υλικά μπορούμε να κάνουμε τον χώρο σας άνετο, κομψό και λειτουργικό.

​​​​​​Εργαζόμαστε με συνέπεια και επιμέλεια μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια, ώστε να έχετε το αποτέλεσμα που επιθυμείτε, τηρώντας αυστηρά το αρχικό χρονοδιάγραμμα. 

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να βρούμε τις ιδανικές λύσεις για τον χώρο σας. Εξυπηρετούμε άμεσα όλη την Ρόδο. 
 
 

 

ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ