6999756151 Αγγελίδη 6, Ρόδος elzaharayman23@gmail.com
hero image
Facebook
 
     
     
     
  ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ
AYMAN ELZAHAR | Οικοδομικές Εργασίες Ρόδος


Εάν σκέφτεστε να ανανεώσετε το χώρο σας αλλά και για ένα απλό φρεσκάρισμα των τοίχων της οικίας ή του επαγγελματικού σας χώρου δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Η επιχείρησή μας “AYMAN ELZAHAR” η οποία βρίσκεται στην Ρόδο, με φαντασία και πολύ μεράκι, μπορεί να αναλάβει και να φέρει σε πέρας πάσης φύσεως ελαιοχρωματισμούς σε οικοδομές, μονοκατοικίες, μεζονέτες, εξοχικά και καταστήματα σε όλη την Ρόδο.

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμο να μελετήσει τον χώρο σας, να ακούσει τις ανάγκες σας και να σας προτείνει την ιδανική λύση.
 
     
     
     
 
 
 
 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
  Ελαιοχρωματισμούς
  Σπατουλάρισμα τοίχων
  Φρεσκαρίσματα
  Λαδομπογιές
  Βερνίκια
  Τεχνοτροπίες
  Μερεμέτια
 
 
 
 
 
Παρακολουθώντας στενά τις εξελίξεις στην τεχνολογία των χρωμάτων και της διακόσμησης, είμαστε σε θέση να σας προτείνουμε τις καλύτερες λύσεις που θα κάνουν την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο μοναδικό και ξεχωριστό.

Απευθυνθείτε σε εμάς για οποιαδήποτε μικρή ή μεγάλη εργασία, από ένα δωμάτιο ως και ολόκληρη πολυκατοικία, θα την φέρουμε εις πέρας με την ίδια υπευθυνότητα και το ίδιο μεράκι, ώστε να μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα.

​​​​​​Η πολυετής εμπειρία στο χώρο των ελαιοχρωματισμών και η χρήση των καλύτερων υλικών της αγοράς, μπορούν να σας εξασφαλίσουν ένα άρτιο αποτέλεσμα για τον χώρο σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να βρούμε τις ιδανικές λύσεις για τον χώρο σας. Εξυπηρετούμε άμεσα όλη την Ρόδο. 
 
 

 

ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ