6999756151 Αγγελίδη 6, Ρόδος elzaharayman23@gmail.com
hero image
Facebook
 
     
     
     
  AYMAN ELZAHAR
Οικοδομικές Εργασίες Ρόδος


Η επιχείρηση μας “AYMAN ELZAHAR” η οποία βρίσκεται στην Ρόδο, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια στις ανακαινίσεις κτιρίων, προσφέροντας ποιοτικές, ολοκληρωμένες και οικονομικές λύσεις για την κατασκευή και την ανακαίνιση οικιών και επαγγελματικών χώρων σε όλη την Ρόδο.

Διαθέτοντας εμπειρία, τεχνογνωσία καθώς και εξειδικευμένα συνεργεία, μπορούμε να αναλάβουμε ελαιοχρωματισμούς, κατασκευές γυψοσανίδας, μονώσεις - θερμοπροσόψεις κτιρίων, εργασίες πατητής τσιμεντοκονίας καθώς και οποιαδήποτε άλλη εργασία χρειάζεται για την ολοκληρωτική κατασκευή και ανακαίνιση του χώρου σας.

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, είναι στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμο να ακούσει τις ανάγκες σας, να μελετήσει το χώρο σας και να σας προτείνει την ιδανική λύση για οποιαδήποτε σχετική εργασία επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε.
 
     
 
 
 
 
 
ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ
Παρακολουθώντας διαρκώς όλες τις νέες τάσεις του χώρου αλλά και χάρη στη μακροχρόνια πορεία μας στις ανακαινίσεις κτιρίων, μπορούμε να σας προτείνουμε σύγχρονες, λειτουργικές και πρακτικές λύσεις που θα κάνουν τον χώρο σας κομψό και όπως τον είχατε φανταστεί.

Όλα αυτά τα χρόνια που δραστηριοποιούμαστε στις κατασκευές και τις ανακαινίσεις κτιρίων έχουμε αναλάβει και φέρει σε πέρας εκατοντάδες έργα σε όλη την Ρόδο. Έτσι, έχουμε αποκτήσει ένα μεγάλο αριθμό ευχαριστημένων πελατών οι οποίοι μας προτιμούν και μας προτείνουν.

Στόχος της επιχείρησης είναι η παροχή ποιοτικών υπηρεσιών, η άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας, η τεχνική υποστήριξη ανά πάσα στιγμή, καθώς και η συνεχής εξέλιξή μας σύμφωνα με τις απαιτήσεις της αγοράς.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να βρούμε τις ιδανικές λύσεις για τον χώρο σας. Εξυπηρετούμε άμεσα όλη την Ρόδο.
 
ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ