6999756151 Αγγελίδη 6, Ρόδος elzaharayman23@gmail.com
hero image
Facebook
 
     
     
     
  ΜΟΝΩΣΕΙΣ - ΘΕΡΜΟΠΡΟΣΟΨΕΙΣ
AYMAN ELZAHAR | Οικοδομικές Εργασίες Ρόδος


Η μόνωση σε ένα κτίριο θεωρείται ιδιαίτερα σημαντική για αρκετούς λόγους. Το σημαντικότερο είναι ότι προστατεύει το κτίριο το χειμώνα από τις θερμικές απώλειες και την υγρασία, ενώ το καλοκαίρι εμποδίζει τη θερμότητα του περιβάλλοντος να εισχωρήσει στον εσωτερικό χώρο.

Η επιλογή της μόνωσης που απαιτείται για κάθε κτίριο, είναι ανάλογη με την παρούσα κατάσταση του δώματος, την παλαιότητά του και την χρήση που θα έχει μετά την εφαρμογή της.

Με χρόνια πορεία στο χώρο, η επιχείρησή μας “AYMAN ELZAHAR” η οποία βρίσκεται στην Ρόδο, μπορεί να πραγματοποιήσει εργασίες μόνωσης - θερμοπρόσοψης σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους σε όλη την Ρόδο, άμεσα και σε ανταγωνιστικές τιμές.
 
     
     
     
 
 
 
 
 
ΤΟ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΑΣ
είναι στην διάθεσή σας και με ένα τηλεφώνημα θα έρθει στον χώρο σας για να τον μελετήσει και να σας προτείνει την καλύτερη λύση για την αποτελεσματική μόνωσή του.

Προτείνουμε στους πελάτες μας ολοκληρωμένες λύσεις στις μονώσεις κτιρίων, με σεβασμό στις προσωπικές απαιτήσεις του εκάστοτε χώρου και στοχεύοντας σε άριστα αποτελέσματα, με κύριο σκοπό μας την τελική ικανοποίηση του πελάτη.

Σε όλες τις εργασίες που πραγματοποιούμε χρησιμοποιούμε υλικά υψηλής ποιότητας και δοκιμασμένες πρακτικές ώστε να είμαστε σίγουροι για την άριστη ποιότητα του τελικού αποτελέσματος.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να βρούμε τις ιδανικές λύσεις για τον χώρο σας. Εξυπηρετούμε άμεσα όλη την Ρόδο.
 
ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ