6999756151 Αγγελίδη 6, Ρόδος elzaharayman23@gmail.com
hero image
Facebook
 
     
     
     
  ΠΑΤΗΤΗ ΤΣΙΜΕΝΤΟΚΟΝΙΑ
AYMAN ELZAHAR | Οικοδομικές Εργασίες Ρόδος


Η πατητή τσιμεντοκονία αποτελεί μία μοντέρνα λύση που μπορεί να εφαρμοστεί σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Τα τελευταία χρόνια χρησιμοποιείται ιδιαίτερα σε ανακαινίσεις κτιρίων αλλά και σε κατασκευές νέων και αυτο γιατί προσφέρει εντυπωσιακά αποτελέσματα και έχει πολλά πλεονεκτήματα.

Μερικά από τα πλεονεκτήματά της είναι η υψηλή ελαστικότητα, ισχυρή πρόσφυση, πολύ μεγάλη αντοχή κρούσης σε πολύ μικρό πάχος και διατίθεται σε απεριόριστα χρώματα.

Η επιχείρηση μας “AYMAN ELZAHAR” η οποία βρίσκεται στην Ρόδο, μπορεί να αναλάβει εργασίες με πατητή τσιμεντοκονία σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους σε όλη την Ρόδο.
 
     
     
     
 
 
 
 
ΕΦΑΡΜΟΓΗ

Η πατητή τσιμεντοκονία μπορεί να
εφαρμοστεί σε:
  Τοίχους
  Δάπεδα
  Χτιστές σκάλες
  Χτιστούς πάγκους
  Μπάνια κ.α.
 
 
 
 
Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας θα έρθει στον χώρο σας ώστε να τον μελετήσει, να ακούσει τις ανάγκες σας και μαζί να βρείτε τις ιδανικές λύσεις για τις εργασίες πατητής τσιμεντοκονίας που θέλετε να πραγματοποιήσετε.

Σε όλες τις εφαρμογές πατητής τσιμεντοκονίας χρησιμοποιούμε άριστης ποιότητας υλικά ώστε να μπορούμε να σας εγγυηθούμε αποτελέσματα υψηλής αισθητικής και ποιότητας. Στόχος μας είναι να παραδίδουμε έργα προσαρμοσμένα στις ανάγκες σας και έργα που θα αναδείξουν τον χώρο σας.

Έχοντας αναλάβει ένα μεγάλο αριθμό έργων πατητής τσιμεντοκονίας, η επιχείρησή μας, μπορεί με βεβαιότητα να σας εγγυηθεί πως είναι η ιδανική επιλογή για ένα σίγουρο, κομψό και επαγγελματικό αποτέλεσμα.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να βρούμε τις ιδανικές λύσεις για τον χώρο σας. Εξυπηρετούμε άμεσα όλη την Ρόδο. 
 
 

 

ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ