6999756151 Αγγελίδη 6, Ρόδος elzaharayman23@gmail.com
hero image
Facebook
 
     
     
     
  ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΑΣ
AYMAN ELZAHAR | Οικοδομικές Εργασίες Ρόδος


Η επιχείρηση μας “AYMAN ELZAHAR” η οποία βρίσκεται στην Ρόδο, μπορεί να αναλάβει και να φέρει σε πέρας οποιαδήποτε κατασκευή γυψοσανίδας επιθυμείτε για την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο.

Με συνέπεια και επαγγελματισμό, αναλαμβάνουμε τη μελέτη του χώρου σας, κατασκευάζουμε και εγκαθιστούμε γυψοσανίδες με υψηλή τεχνογνωσία και ακρίβεια, ενώ εστιάζουμε ακόμα και στην παραμικρή λεπτομέρεια.

Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο και τα εκατοντάδες έργα που έχουμε φέρει σε πέρας, μπορούμε να ανταπεξέλθουμε σε οποιοδήποτε έργο γυψοσανίδας, ανεξαρτήτως μεγέθους και δυσκολίας. 
 
     
     
     
 
 
 
 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
  Χωρίσματα γυψοσανίδας
  Οροφές - Ψευδοροφές
  Επένδυση τζακιών
  Κρυφούς Φωτισμούς
  Ορυκτές Ινες
  Ράφια από γυψοσανίδα
  Εσοχές από γυψοσανίδα    
  Τσιμεντοσανίδες
  Ειδικές κατασκευές
 
 
 
 
Οι κατασκευές γυψοσανίδας που προσφέρουμε πληρούν υψηλές προδιαγραφές και δίνουν λύσεις στις πιο απαιτητικές προσδοκίες σας. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι πάντα στην διάθεσή σας και έτοιμο να ακούσει τις ανάγκες σας και να σας προτείνει τις ιδανικές λύσεις.

Σε όλες τις κατασκευές γυψοσανίδας χρησιμοποιούμε τα καλύτερα ποιοτικά υλικά και τις πιο σύγχρονες τεχνικές, ώστε να είμαστε σίγουροι ότι θα σας προσφέρουμε ένα αψεγάδιαστο αποτέλεσμα.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να βρούμε τις ιδανικές λύσεις για τον χώρο σας. Εξυπηρετούμε άμεσα όλη την Ρόδο. 
 
 

 

ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ